Σύστημα νευροπλοήγησης (Navigation) NaviENT

Σύστημα νευροπλοήγησης (Navigation) NaviENT

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε αποκτήσει το Καναδικό προηγμένο σύστημα νευροπλοήγησης (Navigation) NaviENT. Το σύστημα αυτό είναι στη διάθεση του γιατρού. Παρέχει σημαντική βοήθεια και συμβάλλει στην ασφαλή διεκπεραίωση δύσκολων ενδοσκοπικών χειρουργείων των παραρίνιων κόλπων (ιγμόρεια άντρα, ηθμοειδείς κυψέλες, σφηνοειδείς και μετωπιαίοι κόλποι) ως επίσης και της βάσης του κρανίου.

Τι είναι όμως η νευροπλοήγηση και πως μπορεί να βοηθήσει;

Όπως είναι γνωστό οι παραρρίνιοι κόλποι βρίσκονται κοντά σε ευαίσθητα όργανα. Για τον λόγο αυτό απαραίτητη προυπόθεση για να υποβληθεί ασθενής σε ενδοσκοπική επέμβαση παραρρινίων είναι η αξονική τομογραφία και ενίοτε η μαγνητική τομογραφία.

Αφού κάνουμε λοιπόν την αξονική τομογραφία με συγκεκριμένους παραμέτρους εισάγουμε τα στοιχεία της αξονικής στο σύστημα νευροπλοήγησης. Ακολούθως, το σύστημα αναγνωρίζει τις παραμέτρους που έχουμε εισάγει και με εξιδεικευμένα εργαλεία κατα την διαρκεια της επέμβασης ανα πάσα στιγμή στην οθόνη μας έχουμε την δυνατότητα να ξερουμε που βρισκόμαστε. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγουμε τυχόν προβλήματα και επιπλοκές.

Η νευροπλοήγηση ειναι ενα βοηθητικο εργαλείο το οποίο δεν αντικαθιστά τον γιατρό αλλά τον βοηθά σε ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις ασθενών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 22 200 682.

Γεράσιμος Κυριακίδης
Md E.N.T

© 2023 Dr Yerasimos Kyriakides. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by Ruxbo